fbpx

Bletari – Kamer Gjikokaj

31 Maj, 2020/Komunikatë për Media/0 Comments

Bletari Kamer Gjikokaj Ekspozitë Personale Fillojnë aktivitetet artistike në Galeria Qahili!   Ju ftojmë në hapjen e ekspozitës personale "Bletari" të Kamer Gjikokaj, me 5 qershor 2020 duke filluar nga ora 15:00 deri në ora 21:00.   Njëherish me këtë ekspozitë, shënojmë edhe fillimin e aktiviteteve artistike pas periudhës së…

Read more

Karantina me Ngjyra – Edicioni: Artistët e Vegjël

29 Maj, 2020/Komunikatë për Media/0 Comments

Karantina me Ngjyra Edicioni: Artistët e Vegjël Për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 Qershori, Galeria Qahili organizon edicion special të projektit 'Karantina me Ngjyra'. Ky edicion ka për qëllim të publikojë punimet, vizatimet dhe krijimet e më të dashurve tonë andaj inkurajohen të gjithë prindërit e artistëve të vegjël t'i…

Read more

Aura e 7 viteve: 7 vite art, krijimtari e shoqëri të reja

13 Maj, 2020/Artikull/0 Comments

Aura e 7 viteve 7 vite art, krijimtari e shoqëri të reja Galeria Qahili feston 7 vjetorin e hapjes Galeria Qahili, që 7 vite shërben si hapësirë e ideve, kreativitetit, artit dhe vend ku të gjithë mbledhen për të festuar procesin krijues, për të shënuar lirinë artistike dhe për të…

Read more

Karantina me Ngjyra

8 Maj, 2020/Uncategorized/0 Comments

Karantina me Ngjyra Karantina me Ngjyra është një album-ekspozitë virtuale e krijuar për të promovuar krijimet artistike të të gjithë atyre që kohën gjatë izolimit kanë vendosur ta kalojnë duke dërguar punime të ndryshme artistike. Ndër të tjerash, projekti Karantina me Ngjyra ka për qëllim të rritë vetëdijësimin ndaj përparësive…

Read more

Databaza.art: Lansimi

8 Shkurt, 2020/Past/0 Comments

Databaza.art: Lansimi Galeria Qahili lanson databazën e parë të artistëve të Kosovës me 7 shkurt 2020. Databaza.art është platformë dixhitale që synon të promovojë artin dhe kulturën kosovare duke ofruar qasje në një databazë historike të artit. Databaza.art tenton të jetë një institut transparent i artit duke ofruar informacion të…

Read more

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy