fbpx

Category: Past

129 Posts Here

Databaza.art: Lansimi

8 Shkurt, 2020/Past/0 Comments

Databaza.art: Lansimi Galeria Qahili lanson databazën e parë të artistëve të Kosovës me 7 shkurt 2020. Databaza.art është platformë dixhitale që synon të promovojë artin dhe kulturën kosovare duke ofruar qasje në një databazë historike të artit. Databaza.art tenton të jetë një institut transparent i artit duke ofruar informacion të…

Read more

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy