fbpx

databaza.art

Databaza.art është #online!

Bëhuni pjesë e platformës së parë #dixhitale dhe #historike të artit në Kosovë ku ju mund të njoftoheni me veprimtaritë krijuese të artistëve tonë.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy