fbpx

Author: Galeria Qahili

277 Posts Here
277 Posts Here

“Ekspozita Pa Kufi” Bëri Bashkë 24 Artistë Nga Tirana, Prishtina, Tetova, Rahovica, Medvegja, Mitrovica, Podujeva, Gjakova… Për Pesë Ditë Në Luginën E Preshevës

August 29, 2014/Past/0 Comments

Ekspozita Pa Kufi Presheve “EKSPOZITA PA KUFI” BËRI BASHKË 24 ARTISTË NGA TIRANA, PRISHTINA, TETOVA, RAHOVICA, MEDVEGJA, MITROVICA, PODUJEVA, GJAKOVA… PËR PESË DITË NË LUGINËN E PRESHEVËS Nëpër Preshevë dhe Bujanovc* Kujtim Buza - Gazeta Shqip

Read more

Without Borders

August 18, 2014/0 Comments

Without Borders Short-term Residency 18.08.2014 - 22.08.2014 Art Colony / Residency “Without Borders” (Pa Kufi) was an activity organized by Galeria Qahili. It was a gathering of 24 artist, from Kosovo, Albania, Macedonia and Serbia, between 18 - 22 August 2014 in the region of Presheva, Serbia. Participating artists were Bardha…

Read more

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy