fbpx

Vendndodhja, Orari dhe Hyrja

Vendndodhja

Galeria Qahili ndodhet në qendrën e re të Prishtinës, Kosovë.

Galeria Qahili

Orari

Galeria Qahili
16:30 – 20:30
nga e hëna në të premte
E hapur pesë ditë në javë

Ju gjithashtu mund të planifikoni vizitën tuaj nëpërmjet e-mail në info@galeriaqahili.com

Galeria Qahili është e mbyllur në fundjavë dhe për pushime

Hyrja

Hyrja në Galeria Qahili është falas për të gjithë vizitorët.

Për aktivitete të veçanta mund të ketë bileta!

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy