fbpx

Na mbështetni

Partneritetet, donacionet dhe financimi i jashtëm janë një pjesë thelbësore e qëndrueshmërisë së Galerisë Qahili. Partnerët korporativ, donatorët ose mbështetja private janë disa nga format që ju mund të mbështetni GQ. Duke qenë sponsor, jo vetëm që do të ndihmoni në zhvillimin e artit dhe kulturës, por edhe në suksesin dhe reputacionin e mëtutjeshëm të GQ.

Si partner dhe mbështetës i galerisë sonë, ose aktiviteteve specifike, ju do të jeni anëtarë i komunitetit GQ. Për shkak të vazhdimësisë dhe qëndrueshmërisë, Galeria Qahili synon partneritete afatgjata.

Falënderojmë sponsorët dhe partnerët tanë për besnikërinë dhe gatishmërinë e tyre për të mbështetur projektet tona dhe aktivitetet e tjera të artit. Ne shpresojmë që të punojmë me miq të rinj ndërsa ndërtojmë dhe krijojmë mundësi të reja për komunitetin e artit dhe shoqërinë.

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy