fbpx

Klubi i Fëmijëve

GoGo Club

Në kuadër të kësaj punëtorie, fëmijët nga mosha 5 deri në 14 vjeç mund të krijojnë art unik të mediumeve të ndryshme duke përdorur pothuajse të të gjitha teknikat; të mësojnë rreth artit dhe kulturës përmes filmave, audio, dokumenteve ose nga vet artistët e kuratorë.

Punëtori të Fëmijëve

GoGo Club

E Shtune me Art

Në këto punëtori fëmijët ose do të punojnë me mysafirë të veçantë (artistë, autorë të librave për fëmijë) ose do të kenë kohë për të eksperimentuar me teknika artistike.

E Diele me Art

Dy herë në muaj, prej orës 12 deri në 16, fëmijët dhe familjet e tyre mund të bashkohen në punëtorinë tonë. Nuk ka kufizim në moshë – të gjithë mund të vijnë. Gjithkush është i mirëpritur për të eksperimentuar me teknika artistike dhe për të hulumtuar ekspozitën tonë të tanishme.

Festat të ndryshme

GoGo Club

Le të festojmë së bashku disa festa:

Pushimet e Dimrit në GQ

Festa të tjera në GQ

Fëmijët mund të krijojnë vepra arti dhe t’ua japin dhuratë kujtdo që dëshirojnë. Ata mund të krijojnë dekorime ose të eksperimentojnë me teknika të ndryshme të artit si dhe do të kenë mundësinë të përdorin materiale të ndryshme.

Ditëlindjet e Fëmijëve

GoGo Club

Ju mund të festoni ditëlindjen tuaj në galerinë tonë!

Ftoni miqtë tuaj në festën tuaj të ditëlindjes në GQ, dhe vizatoni, pikturoni dhe bëni gjëra së bashku. Shijoni vepra të ndryshme të artit. Ditëlindja juaj do të jetë e veçantë, ju mund të provoni materialet e artit që ju interesojnë, luani lojëra të ndryshme me art dhe shijoni ëmbëlsinat tona.

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy