fbpx

Bisedë me Artistë

Galeria Qahili organizon bisedime të ndryshme që studiojnëjnë dhe hulumtojnë mbi botën e artit dhe karrierat e artistëve. Mysafirët janë artistët, menaxherët e artit, kuratorët, kritikët e artit, gazetarët, shkrimtarët dhe të tjerë. Këto biseda janë të hapura për të gjithë ata që kanë interes të fitojnë njohuri të reja në lidhje me botën e artit.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy