fbpx

Merr me Qira e Organizo

Qoftë kjo një ekspozitë, biseda me artist, konferenca shtypi, seminare, prezantime produkti apo ndenjë, GQ ofron vendin dhe vendndodhjen e duhur për ngjarjen tuaj – qendra e re e qytetit të Prishtinës. Kapaciteti i mysafirëve varet nga ngjarja. Hapësira jonë është shumëfunksionale dhe mund të përshtatet individualisht.

Ne jemi në dispozicion për konsultime të detajuara dhe vizitë hapësirës sonë.

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy