fbpx

Daily Archives: 13 Maj, 2020

1 Post Here

Aura e 7 viteve: 7 vite art, krijimtari e shoqëri të reja

13 Maj, 2020/Artikull/0 Comments

Aura e 7 viteve 7 vite art, krijimtari e shoqëri të reja Galeria Qahili feston 7 vjetorin e hapjes Galeria Qahili, që 7 vite shërben si hapësirë e ideve, kreativitetit, artit dhe vend ku të gjithë mbledhen për të festuar procesin krijues, për të shënuar lirinë artistike dhe për të…

Read more

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy