fbpx

 

Zhurma e Artistave Pa Kufi

 

Zhurma e Artisëve Pa Kufi u organizua gjatë 13-17 tetor 2018. Ekspozita e këtij aktiviteti do të jetë e hapur deri me 20 nëntor 2018.

Sikur edicionin e kaluar edhe edicioni i katërt do të organizohet në Kosovë, e më specifikisht në Prishtinë; në hapësirë të Galerisë Qahili si dhe 3 vende të ndryshme të qytetit të Prishtinës. Ky projekt ka për qëllim të ofroj një prishje të rutinës jo vetëm të njerëzve por edhe të artistave. Ka për qëllim të pasuroj jetën e qytetarëve me përvoja dhe njohuri të ndryshme rreth artit dhe kulturës që kanë vet artistët pjesëmarrës. Ky projekt do t’i sjellë njerëzit të fushave të ndryshme, duke krijuar një lidhshmëri me artistët dhe artin e tyre. I gjithë ky proces mund të ndryshojë mënyrën se si ata e perceptojnë dhe bëhen pjesë e jetës kulturore dhe artistike të qytetit. Mbi të gjitha do të promovoj artin dhe kulturën si dhe do të integroj artistët, artin dhe kulturën në një pjesë më të madhe të popullatës.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy