fbpx

Category: Past

139 Posts Here

“Ekspozita Pa Kufi” Bëri Bashkë 24 Artistë Nga Tirana, Prishtina, Tetova, Rahovica, Medvegja, Mitrovica, Podujeva, Gjakova… Për Pesë Ditë Në Luginën E Preshevës

August 29, 2014/Past/0 Comments

Ekspozita Pa Kufi Presheve “EKSPOZITA PA KUFI” BËRI BASHKË 24 ARTISTË NGA TIRANA, PRISHTINA, TETOVA, RAHOVICA, MEDVEGJA, MITROVICA, PODUJEVA, GJAKOVA… PËR PESË DITË NË LUGINËN E PRESHEVËS Nëpër Preshevë dhe Bujanovc* Kujtim Buza - Gazeta Shqip

Read more

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy