fbpx

Biseda me Artistë

Galeria Qahili organizon bisedime të ndryshme që do të studiojnë dhe hulumtojnë mbi botën e artit dhe karrierat e artistëve. Mysafirët e veçantë do të jenë artistët, menaxherët e artit, kuratorët, kritikët e artit, gazetarët, shkrimtarët dhe të tjerë. Këto biseda janë të hapura për të gjithë ata që kanë interes të fitojnë njohuri të reja në lidhje me botën e artit.

 

Për secilën bisedë do të njohtoheni me anë të buletinit tonë ose lajmeve të shpërndara në faqen tonë.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e saj dhe të udhëheqni një bisedë na shkruani.

Subscribe for latest news!

Copyright © Galeria Qahili / Privacy Policy